Tiistaitalkoot alkavat 8.5. – tervetuloa mukaan!

26.4.2018

Viime kesänä uusittiin Torppamuseon puuvajan pärekatto

Perinteiset Somero-Seuran tiistaitalkoot alkavat taas tiistaina 8.5. ja jatkuvat lyhyttä kesätaukoa lukuun ottamatta pitkälle syksyyn. Ensimmäisenä tiistaina siivotaan Torppamuseo kesäkuntoon niin ulkoa kuin sisältäkin.

Talkoot aloitetaan noin klo 15 ja kerralla tehdään parin tunnin rupeama, jonka jälkeen heivataan ja mennään kahville. Talkoorupeaman päätteeksi sovitaan seuraavan talkoon työt, joista tiedotetaan jäsenistölle sähköpostilla.

Tavoitteena on kesän aikana tarkastaa ja kunnostaa kaikki Somero-Seuran hallinnoimat rakennukset.

Monenlaista hommaa erilaisille tekijöille

Talkoissa löytyy sopivaa tekemistä niin miehille kuin naisille sekä kaiken kuntoisille ja kaiken taitoisille. Talkoisiin voi tulla aina kun itselle sopii ja vaikka vain muutamankin kerran.

Osallistumalla talkoisiin pääset mukaan tärkeään kotiseututyöhön.

Talkooporukkaan voi ilmoittautua esimerkiksi ottamalla yhteyttä talkoopäällikkö Olli Nuotioon (puh. 040 553 1342) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@someroseura.fi.

Paikalle sopii kernaasti tulla ilman ilmoittautumistakin. Talkoista kerrotaan myös seuran Facebook-sivuilla.