Someron Joulu

Someron Joulu on kotiseutulehti, joka kertoo paikallisesta elämänmenosta, kulttuurista ja historiasta. Lehti ilmestyy vuosittain marraskuun lopussa.

Julkaise ilmoituksesi Someron Joulussa

Someron Joulu tavoittaa vuosittain hyvin laajasti somerolaisia lukijoita sekä runsaasti muitakin Somerosta kiinnostuneita ympäri Suomen. Ilmoittamalla Someron Joulussa yrityksesi on mukana tukemassa arvokasta kotiseututyötä.

Vaihtoehdot eri kokoisille ilmoituksille löytyvät sivulta Mediakortti

Voit tarkistaa vuoden 2022 ilmoituksesi Someron Joulun pdf-tiedostosta.

Tarjoa artikkelia Someron Jouluun

Someron Joulun tekemiseen osallistuu vuosittain kymmeniä ihmisiä, ja jokaisen työpanos on todella tärkeä. Tarjoa juttuasi Someron Jouluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen someronjoulu[at]gmail.com tai ota yhteyttä puhelimitse Juha Heikkilään (040 833 6792) tai Marika Haapalaan (040 746 2845).

Kuvat otamme mieluiten vastaan laadukkaina digitaalisina kuvatiedostoina mutta myös alkuperäisinä valokuvina tai negatiiveina, jotka palautamme lähettäjälle. Juttuihin liittyviin valokuviin on oltava julkaisulupa. ​

Tekstien määräpäivä on syyskuun lopussa.

Juttuideoita miettiessäsi voit katsella läpi myös aiempien lehtien sisältöä, luettelo lehdissä ilmestyneistä jutuista ja pdf-versiot lähes kaikista julkaistuista lehdistä löytyy alisivulta Lehtiarkisto.


Historiaa vuodesta 1964

Ensimmäinen Someron Joulu ilmestyi vuonna 1964. Ilmestyminen ei ollut säännöllistä vielä 1960-luvulla, mutta vuoden 1969 jälkeen lehti on ilostuttanut joka joulu lukijoitaan ja tekijöitään. 

Voit tilata vanhoja Someron jouluja viiden euron hintaan. Mikäli haluat tiedustella tietyn lehden saatavuutta tai sisältöä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.


Someron Joulu 2020
Someron Joulu 2020

Ota yhteyttä

Päätoimittaja: Juha Heikkilä
puh. 040 8336792

Toimitussihteeri: Marika Haapala
puh. 040 746 2845

Ilmoitusmyynti: Olli Nuotio
puh. 040 553 1342

Toimituksen sähköposti: 
someronjoulu[at]gmail.com